Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Parhaat hintaedut
Tuotteet ilman merkintöjä
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Ranskalainen geeli
Hapoton french UV-geelillä häikäisevän valkoiset kynnenpäät
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Haluatteko tehdä rakennekynnet jotka eivät näytä niin keinotekoisilta, vaan jotka antavat luonnollisemman vaikutelman? Hienoa! Siinä tapauksessa tulisi valita nded Ranskalainen UV-geeli – happo vapaa - ratkaisuksi kynsillenne, ja tehdä sitä käyttäen kynsille valkoiset kärjet. Mikäli ette halua tehdä kärkiä vapaalla kädellä, voitte valita kaupastamme löytyvät sabluunat helpottamaan tehtävää. Ne kiinnitetään ensin oikeaan kohtaan. Jatkakaa eteenpäin, ja levittäkää ranskalainen geeli riittävällä peittävyydellä, joko suoraan alusgeelille tai lisätkää ensin rakennegeeliä joka tietenkin myös kovetetaan. Pitäkää mielessä että tätä geeliä tulisi, väripigmentistä johtuen, levittää useammassa ohuessa kerroksessa kynsien kärjille. Tämä varmistaa että geeli kovettuu kauttaaltaan UV-lampun alla. Tämä uskomaton ranskalainen geeli säästää viilaustyötä, koska sekin omaa hunaja-efektin. Eli se muodostaa itsenäisesti tasaisen pinnan. Halutessanne voitte valita valkoisen, pinkki/maitomaisen, pehmeän valkoisen tai taivaallisen valkoisen. Jokainen on saatavilla alkaen 5ml pakkauksista aina 4000 ml pakkauksiin. UV-geeli sekä värigeeli edustavat korkeinta laatua sekä ovat tulosta aina uusista kehitysaskelista. Hyvän laadun lisäksi voimme tarjota teille myös lyömättömät hinnat. Tutustukaa rauhassa verkkokauppaamme ja antakaa tuotteidemme vakuuttaa teidet. Luokaa ajattomat ja kauniit ranskalaiset kynnet.

Valkoinen = Ohut viskositeetti
Pinkki/maitomainen = Normaali viskositeetti
Pehmeä valkoinen = Paksu viskositeetti
Taivaallinen valkoinen = Paksu viskositeetti

Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
86
4
46
3
12
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€