Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Parhaat hintaedut
Tuotteet ilman merkintöjä
Olet tässä: Laitteet / UV lamppu, LED ja CCFL uuni
NAIL-EON UV-lamppu auttaa tekemään kynnet helposti kotona
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kun luonnolliset kynnet manicured, tai keinotekoinen kynnet on liimattu ja arkistoida, niillä on myös tiettyjä säilyvyysaika. Monet manikyyri, mutta myös monet naiset kotona itse malli kynnet, vetämällä ulos variantti geeli. Tämä edellyttää kuitenkin erityisen UV-lampun. NAIL-EON UV-lamppu valkoinen tai hopea, lainaa oman seinien Discountilta. Jos valitset laitteet, heijastava sisäinen kotelot ja peilatun laajennettavissa pohjalevyn yksi yksinomainen kynsisalongissa, joka myös korvaa voit tehdä hyvä valinta. Tämän UV-lampun kanssa mitat 230 mm x 250 mm x 105 mm (W x L x K), se on myös sisällytetty ajastin, voit erikseen asettaa 30 minuuttia, 120 tai 180 sekuntia. Oikea laite kotiin nail Studio, joka on valmistettu korkeimman Euroopan laatuvaatimukset. Edullinen UV-lamppu, mukaan lukien 4 nauhat valot voi helposti tilata online-ostoksia ja saada mukana DHL. 4 Tarjolla viikolla palaamme politiikan sekä 3 vuoden takuu tässä laitteessa. Takuu on rajoitettu vain UV-laite, mutta ei polttimo. Päättää pysyvästi, kaunis, vakaa ja tehokas kynnet saavat laitteen ja sinua läpi hyvin kovettunut geeli.

Sinetti
+
ohjeet
+

Kun geeli on levitetty, käsi asetetaan käynnistetyn laitteen sisään.Geeli kovettuu määrätystä ajasta riippuen.

UV-kovetuslaite ei toimi.

Kytke UV-kovetuslaite päälle sen jälkeen kun olet varmistanut, että UV-putket on asetettu oikein. Tarkista, on kovetuslaite kytketty toimivaan jakorasiaan. Jos esim. vain 2 putkea toimivat, on yleensä niin, että muut 2 putkea eivät istu kunnolla istukoissaan. Jos näin on, työnnä putket kunnolla istukkaan. Jos sen jälkeen putket eivät edelleen toimi, ja olet toiminut käyttöohjeiden mukaisesti, tai jos laite ei alkuunkaan syty, ota yhteys asiakaspalveluumme.

UV-putket vilkkuvat tai eivät sovi.

Varmista, että olet käyttämässä oikeita putkia UV-kovetuslaitettasi varten. Sillä markkinoilla on erilaisia malleja. Kovetuslaitteen käynnistämisen yhteydessä on normaalia, että putket vähän aikaa vilkkuvat. On myös mahdollista, että putket ovat kuluneet ja siksi vilkkuvat. Jos putkista yksi tai kaksi vilkkuvat, on todennäköistä, että putket ovat kuluneet ja edellyttävät vaihtoa.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.76
Yhteenveto
5
20
4
6
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€